Головна Новини Подорожі 2024 Готелі популярної серед туристів країни вводять правило «шести напоїв»: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Готелі популярної серед туристів країни вводять правило «шести напоїв»: що це означає

Готелі в Іспанії мають намір боротися з туристами, які хочуть хильнути зайвого, вводячи для них спеціальне правило

18 вересня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Протягом останніх років жителі популярних іспанських міст висловлюють все більше невдоволення напливом туристів. Місцеві скаржаться на те, що відпочивальники витісняють їх з доступного житла і порушують спокій, п’яними гуляючи по нічних вулицях, повідомляє Daily Express.

Готелі популярної серед туристів країни вводять правило «шести напоїв»: що це означає

Пити алкоголь

За інформацією видання, цього літа ситуація загострилася, спричинивши агресивні протести в багатьох містах. Наприклад, у Барселоні місцеві мешканці влаштували туристам "холодний душ", демонструючи своє обурення.

Місцева влада вже вживає заходів. Зокрема, у Барселоні та на Канарських островах введено обмеження на короткострокову оренду житла для туристів. Тим часом багато готелів, що працюють за системою "все включено", запровадили так зване "правило шести напоїв" для боротьби з пияцтвом, повідомляє Daily Express.

Зокрема, генеральний директор CW Real Estate Ibiza Крістіан Вольф пояснив, що пияцтво в Іспанії не є частиною місцевих звичок, і наслідки надмірного вживання алкоголю викликають у місцевих мешканців дискомфорт, а також завдають додаткових проблем службам екстреної допомоги.

"Туристи часто приїжджають в Іспанію, налаштовані на вечірки, але не розуміють, що тут пияцтво не вітається. Важливо відпочивати, але вживання алкоголю повинно бути помірним, щоб уникнути конфліктів з місцевими жителями", – додав Вольф.

Через це багато готелів обмежують кількість алкоголю до шести напоїв на день, щоб запобігти надмірному вживанню.

Вольф також зазначив, що іспанці хочуть, щоб туристи весело проводили час, але з повагою до місцевого населення та його власності. В іспанській культурі вечірки супроводжуються неспішним споживанням напоїв з тапас і легкими стравами, що створює атмосферу приємного проведення часу з друзями та родиною.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, як не отруїтися в готелях, які працюють за системою "все включено".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини