Головна Новини Подорожі 2021 Авіакомпанія №1 по польотах в ОАЕ святкує перший ювілей в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія №1 по польотах в ОАЕ святкує перший ювілей в Україні

Компанія здійснює кожен день рейси до Києва, а також до трьох рейсів на тиждень в Одесу

16 вересня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні у авіакомпанії flydubai зі штаб-квартирою в Дубаї є привід для святкування, адже виповнюється 10 років з моменту виконання першого комерційного рейсу в Україну в 2011 році. Компанія здійснює кожен день рейси до Києва, а також до трьох рейсів на тиждень до Одеси. Про це інформує видання "Коментарі", цитуючи прес-реліз компанії flydubai.

Авіакомпанія №1 по польотах в ОАЕ святкує перший ювілей в Україні

Літак flydubai Фото: flydubai.com

Коментуючи важливу дату для компанії виконавчий директор flydubai Гейт Аль Гейт зазначив, що головне завдання flydubai полягало в тому, щоб відкривати нові ринки, а також робити подорожі людей комфортними. Десятиліття присутності на українському ринку — хороший сигнал, що компанія досягає поставлених цілей і розвивається. Адже небагато-немало за 10 років послугами компанії для польотів з України в ОАЕ і назад скористалися 1,5 млн українців.

Старший віце-президент flydubai з комерційних операцій і електронної комерції Джейхун Ефенді підкреслив, що напрямок польотів в Україну сьогодні займає важливу нішу в компанії. Більш того, саме в Київ вирушили перші літаки після зняття обмежень в минулому році.

Туристи, які обирають компанію flydubai та які подорожують на борту літаків Boeing 737 MAX 8, можуть не втомлюватися в дорозі, а, навпаки, набиратися сил і приємних емоцій. У бізнес-класі в оновлених літаках встановлені крісла, які легко розкладаються в ліжко. Таким чином пасажири можуть спокійно спати під час польоту. Компанія flydubai також потурбувалася про пасажирів економ-класу, які зможуть відчути переваги нові крісел RECARO. У них можна комфортно розміститися, адже простору для розташування більш, ніж достатньо. Крім відпочинку на борту Boeing 737 MAX є чимало розваг, які допоможуть вам не нудьгувати в дорозі. Бортова система з 11,6-дюймовим HD-екраном містить фільми, ТБ-шоу, музику та ігри російською, англійською, і арабською мовами. Також авіакомпанія працює над тим, щоб у всіх літаках був Wi-Fi.

Для зручності авіаквитки можна забронювати на сайті flydubai.com, в контактному центрі в Дубаї (971) 600 54 44 45, в офісах продажів flydubai або у туристичних партнерів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — названа найпопулярніша авіакомпанія України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини