Головна Новини Подорожі 2021 Україна запускає пряме авіасполучення з країною, де лікують за передоплатою і варто уникати кочівників
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна запускає пряме авіасполучення з країною, де лікують за передоплатою і варто уникати кочівників

"Коментарі" дізналися скільки коштуватимуть квитки на перші прямі рейси 13-14 липня з Кувейту до Києва і назад

2 липня 2021, 18:51
Поділіться публікацією:

13 липня запускається новий авіарейс Ель-Кувейт (Держава Кувейт) – Київ. Про це вчора повідомив заступник міністра закордонних справ України (МЗСУ) Дмитро Сенік. Причому вперше за багато років подолати відстань між країнами можна буде прямим авіаперельотом.

Україна запускає пряме авіасполучення з країною, де лікують за передоплатою і варто уникати кочівників

З 13 липня літати в Кувейт з України можна буде без пересадок, фото з відкритих джерел

"Активізація ділових контактів та збільшення кількості іноземних туристів в Україні – серед пріоритетів української дипломатії на економічному напрямі" — зазначив заступник. Також Дмитро Сенік висловив сподівання, що невдовзі "після послаблення карантинних обмежень у Кувейті, українські туристи також зможуть відвідати цю чудову країну".

Наразі до Кувейту з України можна було дістатися тільки з пересадками. Перельоти виконують українські, турецькі та кувейтські авіакомпанії. Вартість авіаподорожі на сервісах замовлення авіаквитків складає на липень-серпень від 8 до 19 тисяч гривень, в основному в економ-варіанті. Час подорожі, разом з пересадками — від 8 до 25 годин.

Перший прямий рейс з Кувейту до Києва, судячи з даних сервісу відбудеться з Близького Сходу, час льоту — 4 години 10 хвилин. Ціна — 11,6 тисяч гривень (економ-варіант). Літак прибуватиме в Київ о 2 годині ночі, зворотній виліт — через 2,5 години, причому вартість квитка на 1 людину заявлена в 14,9 тис. грн.  В Кувейті борт приземлятиметься о 8.15. Виконувати прямі рейси буде авіакомпанія "Jazeera Airways".

Як повідомили у МЗС України, рейси цієї авіакомпанії відбуватимуться двічі на тиждень. З Кувейту до Києва літаки прямуватимуть у вівторок та п'ятницю. А з Києва до Кувейту – у середу та суботу. Використовуватися, судячи з сервісів, буде аеропорт "Жуляни".

У Міністерстві порадили перевіряти умови в‘їзду до Кувейту на сайті МЗС України: tripadvisor.mfa.gov.ua

Ця близькосхідна країна в 1990 році була окупована війська іракського диктатору Саддама Хуйсейна. Зараз, МЗС відзначає що рівень безпеки в країні залишається досить високим, як і рівень економічного розвитку цієї нафтової держави. Але радить уникати скупчення людей, не відвідувати місця проживання бедуїнів, не спілкуватися першим з ісламськими жінками. "Бажано уникати такі райони, де мешкають репатріанти, або особи з правом проживання (бідуни), зокрема Джахра, на півночі країни, Фарванія", — рекомендують у МЗС.

З цікавинок — у Міністерстві попереджають, що отримувати медичні послуги можна тільки в 2 приватних лікарнях, причому українці мають бути готові до того, що персонал вимагатиме попередньої оплати будь-яких послуг! Також, як і в більшості країн Перської затоки заборонений ввіз будь-яких товарів з Ізраілю, алкоголю, порнографії, а жінкам треба дотримуватися мусульманського дрес-коду.

"Коментарі" вже повідомляли, як Україна хотіла скасувати ПДВ на внутрішні авіаперевезення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини