Головна Новини Подорожі 2021 В Україні «паломництво» арабських туристів - їдуть цілими сім'ями
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні «паломництво» арабських туристів - їдуть цілими сім'ями

Як і чому арабські туристи полюбили Україну

7 серпня 2021, 22:55 comments5789
Поділіться публікацією:

Якщо раніше арабських туристів українці могли побачити в основному на європейських курортах або ж в Єгипті, то в цьому році відзначається небачений наплив туристів із Саудівської Аравії, ОАЕ, Кувейту, Оману, Бахрейну у нас в Україні. Причому туристи приїжджають великими сім'ями з батьками і дітьми, гуляють вулицями міст України, радіють клімату і зелені. В Україні немає такої спеки, як в арабських країнах. Як передає портал "Коментарі", про це розповіла BBC News Україна голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.

В Україні «паломництво» арабських туристів - їдуть цілими сім'ями

Туристи із арабських країн - фото vesti.ua

Держприкордонслужба України підтверджує суттєве збільшення напливу туристів із арабських країн. Таких за перші 6 місяців нинішнього року нарахували 17 тисяч осіб, що в десятки разів більше, ніж в попередні роки.

Спостереженнями за тим, як поводяться арабські туристи поділилася заступник директора прем'єр-готелю "Дністер" Олександра Гагаріна. Вона зазначила, дуже цікаво спостерігати за поведінкою арабських гостей. Для них все в Україні здається новим, раніше небаченим. Перше, що найбільше кидається в очі — це те, як туристи з арабських країн радіють дощу, вони сміються, знімають зливу на телефони. Зазначимо, арабські гості не тільки облюбували для прогулянок такі міста-мільйонники України, як Київ, Львів, Дніпро, їх також багато на популярному курорті Буковель. Там фіксують масовий наплив туристів із Саудівської Аравії. Наплив настільки великий, що в деякі ресторани вже подбали про те, щоб перевести меню на арабську мову.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Індії туристи потрапили під сильний каменепад : є загиблі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини