Головна Новини Подорожі 2024 Побачити світ по кишені кожному українцю: дієві лайфхаки, як організувати подорож мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Побачити світ по кишені кожному українцю: дієві лайфхаки, як організувати подорож мрії

Можна вкластися в суму до 10 тисяч гривень, щоб організувати подорож мрії

сьогодні, 17:03
Поділіться публікацією:

Часто українці відмовляють собі в подорожах, посилаючись на те, що це надто дороге задоволення і тому не по кишені. Втім, це не зовсім так, стверджує видання Express, яке посилається на мандрівницю із досвідом Ем. Вона знайшла спосіб, як подорожувати дешево і комфортно.

Побачити світ по кишені кожному українцю: дієві лайфхаки, як організувати подорож мрії

Подорож мрії

Жінка відвідати 10 країн, при цьому витратила на всі подорожі приблизно 2600 доларів. Вартість однієї подорожі склала в середньому 260 доларів.

Мандрівниця з Британії дала кілька порад, як влаштувати недорогу подорож і зекономити гроші.

По-перше, жінка радить уникати ресторанів. За її словами, при організації подорожі варто обирати житло з кухнею, щоб самостійно готувати їжу. Безумовно, частина задоволення від подорожі — це знайомство з новими стравами, але постійне відвідування ресторанів може швидко стати дуже дорогим, відзначила Ем. За її словами, цей підхід особливо актуальний у країнах з високим рівнем цін, наприклад, у Північній Європі. Однак у бюджетних регіонах, таких як Південно-Східна Азія, ситуація інша: іноді їжа вуличних кафе може коштувати дешевше, ніж продукти з супермаркету.

По-друге, радить мандрівниця, можна суттєво зекономити на зв’язку. Вона радить використовувати eSim, тобто віртуальну SIM-карту, щоб уникнути високих витрат на роумінг. Альтернативою може бути придбання місцевої SIM-карти в країні перебування.

І остання порада, це вибір вдалого часу для подорожі. На думку Ем, найкраще уникати поїздок у популярні туристичні місця в розпал літнього сезону, коли ціни через масовий наплив відпочивальників із Західної Європи та Америки значно зростають. За її словами, якщо планувати подорож після липня-серпня, то це дозволить зекономити чималі кошти практично на всьому. До того ж, місця будуть менш переповнені туристами, додала мандрівниця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, куди українці можуть переїхати жити після виходу на пенсію і це їх буде по кишені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини