Головна Новини Подорожі 2024 Почувалася мішенню і здобиччю: 19-річна соло-туристка назвала найбільш небезпечну країну Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Почувалася мішенню і здобиччю: 19-річна соло-туристка назвала найбільш небезпечну країну Європи

19-річна туристка із США Ів Ковач розповіла, що найбільш небезпечною країною для неї виявилася Албанія

сьогодні, 18:02
Поділіться публікацією:

Як відомо, соло-подорожі стають дедалі популярнішими, але питання безпеки залишається головною проблемою для багатьох мандрівників.

Почувалася мішенню і здобиччю: 19-річна соло-туристка назвала найбільш небезпечну країну Європи

Ів Ковач

Зокрема, 19-річна американка Ів Ковач, яка почала свої соло-подорожі Європою одразу після досягнення повноліття, поділилася своїм досвідом з виданням MailOnline Travel. Дівчина розповіла, що найбільш небезпечною для неї виявилася Албанія.

"Чоловіки! Я почувалася здобиччю. Навіть чоловіки, які сиділи з дружинами, зламали б собі шиї, щоб подивитися на тебе, поки ти йдеш вулицею", – поскаржилася дівчина.

Ів провела три місяці, подорожуючи 11 країнами Європи з рюкзаком, щоб переконатися, що "світ не лише величезний, а й доброзичливий".

Проте, перебуваючи в Албанії, вона часто почувалася "мішенню" для сторонніх поглядів. "Деякі люди навіть торкалися мого волосся в супермаркеті, а інші фотографували мене," — розповіла вона.

Неприємний досвід дівчина мала також і в Греції через постільних клопів у хостелі, але Ів швидко знайшла рішення: "Я спала в гамаку і поїхала наступного ранку."

А от найбезпечнішою країною вона назвала Норвегію, де навіть "зняла замки зі своєї сумки на другий день". І хоча гостинність не була такою яскравою, як в Італії, загальне відчуття безпеки вразило дівчину.

До речі, Італія стала її улюбленою європейською країною, особливо узбережжя Амальфі, яке вона назвала "найкращим місцем для серфінгу, гостинності та сільськогосподарської роботи".

Завершивши подорожі Європою, Ів зазначила, що кожна країна дала їй важливі уроки. Вона радить іншим мандрівникам завжди бути уважними, використовувати замки для сумок та пильно стежити за своїми речами.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, що Париж втратив титул найбільш романтичного міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини